Njoftim për gjykimet e përcaktuara për datën 09.12.2019

Njoftim për gjykimet e përcaktuara për datën 09.12.2019

Ju njoftojmë se seancat gjyqësore të planifikuara nga gjyqtarët Altina Nasufi, Arjan Qafa, Fjoralba Prifti, për t’u zhvilluar në datën 09.12.2019 nuk do të zhvillohen për shkak se është ditë pushimi. Seancat Gjyqësore të datës 09.12.2019 janë shtyrë për t’u gjykuar në datën 03.02.2020. Bashkëngjitur do të gjeni planifikimet e përcaktuara nga gjyqtarër Arjan Qafa dhe Fjoralba Prifti
Njoftim Arjan Qafa
Njoftim Fjoralba Prifti

Copyright © Gjykata Administrative e Apelit · Të gjitha të drejtat e rezervuara. ·